Αναγνώστες

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Κουτάκια, κάρτες και ένας μίνι διαγωνισμός!

Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μανία να φτιάχνω κουτάκια...πολλά κουτάκια!! Την ιδέα την βρήκα σε διάφορα blogs ψάχνοντας να βρω πως μπορώ να αξιοποιήσω την μήτρα Top Note της Sizzix! Παρακάτω παραθέτω δύο από τις παραλλαγές που έχω κάνει...



Σήμερα έφτιαξα και αυτές τις δύο καρτούλες:


Και πάμε τώρα σε έναν μίνι διαγωνισμό καλωσορίσματος στο blog. Θα ήθελα να μου στείλετε φωτογραφία μιας ευχετήριας κάρτας που κάνατε και που έχει μόνο δύο χρώματα!  Ό,τι χρώματα θέλετε αλλά να είναι μόνο 2. Θα διαλέξω την συμμετοχή που μου αρέσει περισσότερο και θα κερδίσει το paper pad (6x6, 64 φύλλα χαρτόνι, τα μισά με γκλίτερ και τα μισά διπλής όψης) της φωτογραφίας!
Καλή επιτυχία, ανυπομονώ να δω συμμετοχές!

7 σχόλια:

  1. γεια σου!!!! ωραια σκεψη η διχρωμη καρτα ... μεχρι ποτε θα ισχυει ο διαγωνισμος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως τις 20 Αυγούστου! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λενα εδω σου εχω το λινκ απο την καρτα που εφτιαξα !!! http://joyscraft.blogspot.gr/2012/08/blog-post_18.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα και εγώ. Με την ευκαιρία παίρνω μέρος και στον διαγωνισμό σου. Μου έδωσες μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για δημιουργίες! Αυτή κάτω είναι και η κάρτα μου.
    http://imaginationandcreationbyolga.blogspot.gr/2012/08/yellow-white.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή στο blog σου!
    Και γω είμαι σε φάση που σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα...
    Ελπίζω να δέχεστε συμμετοχές της τελευταίας στιγμής!
    Αυτή είναι η καρτούλα μου σε χρώματα μπεζ και καφέ...
    Εφόσον δεν έχω blog ακόμα, στέλνω τα link από το flickr!
    Ευχαριστούμε για το δωράκι!
    http://www.flickr.com/photos/78256547@N08/7825891728/in/photostream
    http://www.flickr.com/photos/78256547@N08/7825897052/in/photostream/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια γεια σας και καλώς ήρθατε στο blog!! Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και τις συμμετοχές, οι οποίες πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν όλες τέλειες! Στην προσπάθεια να διαλέξω ποια καρτούλα προτιμώ, αποφάσισα πως για να εγκαινιάσω και το μπλογκ (και μόνο γιατί πραγματικά μου άρεσαν πολύ και οι τρεις κάρτες!) να στείλω και στις τρεις από ένα paper pad της φωτογραφίας! Olga και Melitini στείλτε μου αν θέλετε τη διεύθυνσή σας στο email lenakotidou@hotmail.com για να παραλάβετε το δωράκι! Χαρά τη δική σου την έχω όπως ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λενα μου πολυ ωραια τα χαρτια σημερα τα παρελαβα !!!!! σε ευχαριστω πολυ !!!! και περιμενω ανυπομονα τις επομενες αναρτησεις σου με τις υπεροχες δημιουργιες σου!!!! φιλια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή